Van iedereen die op onze site aanwezig is, verwachten we dat hij/zij voldoende op de hoogte is van de veiligheidseisen en de specifieke omstandigheden bij Enecogen.
Daarom hebben we twee instructies laten ontwikkelen, welke door onze bezoekers, leveranciers en aannemers moeten worden bekeken voor zij zich melden op ons terrein.
Via onderstaande links wordt u doorverwezen.

POORTINSTRUCTIE
BEZOEKERS

Enecogen Poortinstructie Bezoekers
Deze instructie is gemaakt voor iedereen die op ons terrein komt. Ongeacht of hij of zij het kantoor bezoekt, materialen komt leveren of werkzaamheden komt verrichten.
Deze is in vijf talen beschikbaar: Nederlands, Engels, Duits, Pools en Turks.
Aan het eind van de instructie dienen een 10-tal vragen voldoende te worden beantwoord.

POORTINSTRUCTIE
UITVOERDERS

Enecogen Poortinstructie Uitvoerders (deel 2)
Deze instructie is gemaakt voor iedereen die bij ons werk komt verrichten (al dan niet onder leiding of toezicht), en is een aanvulling op de Poortinstructie Bezoekers. Wanneer werkzaamheden in of rond de fabriek moeten worden uitgevoerd, dienen altijd beide films met voldoende resultaat te worden bekeken/afgerond.
Deze film is beschikbaar in de Nederlandse, Engelse en Duitse taal.

Met onderstaande linken kunt u relevante documenten downloaden met betrekking tot het beleid van Enecogen ten aanzien van het werken door derden op site. Tegelijkertijd kunt u zich op de hoogte stellen van de regels over het leveren van diensten, goederen en/of materialen.